Scroll Top

Verhuur

Huur IJsclubgebouw Bamestra

Er wordt al veel gebruik gemaakt van ons Clubgebouw, maar er zijn (met name overdag) nog mogelijkheden voor clubs, verenigingen of bedrijven om ons Clubgebouw te huren. Het is niet toegestaan om er privéfeestjes te houden.

De verhuur gaat per dagdeel, morgen, middag of avond, een hele dag is natuurlijk ook mogelijk.

De huurprijs is afhankelijk van de grote van de groep. In de keuken is een koffiezetapparaat,  waterkokers, gasfornuis en koelkast aanwezig. Tegen een kleine vergoeding is ook koffie, thee, suiker en melk  aanwezig. Indien gewenst kan dit doorgegeven worden bij het sleuteladres.

Koffiekopjes en glazen alsmede hand en theedoeken zijn in de keuken op voorraad. Na gebruik dient de ruimte, keuken en toilet schoon achtergelaten te worden. Zodat de volgende huurders er weer meteen gebruik van kunnen maken.

Voor een afspraak neemt u contact op met Arie Peerdeman, H.M. van Randwijklaan 19, 1462 XR Middenbeemster. Tel.0299 681394 of 06 20398736.

Sleutel is af te halen aan de H.M. van Randwijklaan 19 Middenbeemster en dient na sluiting weer daar ingeleverd te worden,kan in de brievenbus.